Rijswijks Dagblad | Wat zijn uw wensen ten aanzien van horeca in het Wilhelminapark?

Wat zijn uw wensen ten aanzien van horeca in het Wilhelminapark?

mainImage
Wat zijn uw wensen ten aanzien van horeca in het Wilhelminapark?

Bij de informatiebijeenkomst van afgelopen dinsdag over het Wilhelminapark werd al gesproken over het plan van de gemeente om een horeca-onderneming bij het zwemveldje te vestigen. De komende maanden wordt hiervoor een horeca exploitant geselecteerd en de gemeente vraagt daarbij uw hulp. U kunt meehelpen door het invullen van een enquête.

In de komende maanden selecteert de gemeente een horeca-exploitant, die de gelegenheid krijgt om op het veld naast het zwemstrandje in het Wilhelminapark een kleinschalige vaste horeca te vestigen. Het betreft lichte horeca, bijvoorbeeld een restaurantje, lunchroom, theeroom, ijssalon. Het bestemmingsplan biedt ruimte voor een gebouw van maximaal 250m2 inclusief terras. De horeca mag overdag en in de avond open zijn, het hele jaar door.

Welke wensen en verwachtingen heeft u als inwoner van de gemeente Rijswijk / bezoeker van het park heeft ten aanzien van de horeca? Dat wil de gemeente graag weten en daarom kunt u via onderstaande link een aantal vragen beantwoorden.

https://nl.surveymonkey.com/r/wilhelminapark


Foto: Digitaal Dagblad