Rijswijks Dagblad | Voorjaarschoonmaak Bomenbuurt en het Havenkwartier

Voorjaarschoonmaak Bomenbuurt en het Havenkwartier

mainImage
Voorjaarschoonmaak Bomenbuurt en het Havenkwartier

Het team straatreiniging van de gemeente gaat naar de Bomenbuurt en het Havenkwartier. Op dinsdag 10 en woensdag 11 april worden in deze buurten de openbare ruimte schoon gemaakt.

Half maart gaf  wethouder Ronald van der Meij in Leeuwendaal  het startsein voor de grote voorjaarsschoonmaak in de wijken van Rijswijk. Deze voorjaarsactie doen ze graag samen met u. Iedere week is een andere wijk aan de beurt.

In het kader van de voorjaarsschoonmaak komt iedere wijk aan de beurt. Iedere week zal het team 2 tot 3 dagen in een wijk in actie komen. Zij nodigen u uit om hen bij deze grote voorjaarsschoonmaak  te helpen uw eigen wijk schoon te maken. U kan helpen door bijvoorbeeld uw auto aan de kant te zetten of zwerfafval van de stoep op de straat te vegen zodra de veegwagen er aan komt. Ook kunt u materiaal, zoals knijpers en vuilniszakken, lenen bij de schoonaanhanger die we op een centrale plek in de wijk plaatsen, zodat u van daar uit met het team van straatreiniging mee de wijk door kan. Voor het beheer van deze schoonaanhanger zoeken we per wijk nog een beheerder die de materialen wil uitlenen aan de vrijwillige schoonmakers. Hiervoor kunt u zich opgeven bij de gemeente, via nummer 14 070 of [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad