Rijswijks Dagblad | ‘Voeding’ centraal bij Open Dag bij Kunstuitleen
mainImage

‘Voeding’ centraal bij Open Dag bij Kunstuitleen

Afbeelding is niet meer beschikbaar
9 oktober 2018, 14:28 uur
Algemeen

Zaterdag 3 november is de Open dag van de Kunstuitleen in Rijswijk, in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. De Open Dag draait om het thema ‘Voeding’ en sluit zo aan bij het thema van de landelijke bibliotheekcampagne Nederland Leest in november.

Op de Open Dag van de Kunstuitleen kunt u meedoen aan leuke activiteiten, meer te weten komen over de Kunstuitleen, de collectie bekijken en zelf kunst kopen. Kortom, het wordt een smakelijke, kunstzinnige dag vol afwisseling.

Programma
11.00 – 16.00 uur
Oude kunstwerken maken ruimte voor nieuwe. Voor een klein bedrag koopt u al een kunstwerk uit het magazijn van de Kunstuitleen.

Workshop
11.00 – 12.30 uur | lunch 12.30 – 13.15 uur *
Workshop Samen Kunst Kijken – Voeding in de kunst door Naomi Lamens. Interactieve bijeenkomst waarin u met elkaar het geheim van kunstwerken ontdekt. Na afloop geniet u samen van een lekkere lunch. * Kaartverkoop voor deze activiteit via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek. Leden betalen € 10,00 en niet-leden € 15,00.

15.00 uur
Feestelijke opening van de ‘Open Wand’ tentoonstelling. Amateurkunstenaars uit Rijswijk exposeren hun kunstwerken rond het thema ‘Voeding’. Deze expositie is nog te zien tot en met 30 november.

15.10 – 16.40 uur
Lezing ‘Koken met Karin’. Culinair journalist en kookboekenschrijfster Karin Luiten verzorgt een vrolijke en interactieve bijeenkomt over koken met pakjes en zakjes. Is dat wel zo ongezond? Zijn er alternatieven? Zij vertelt ook over allerlei gezondheidshypes. Natuurlijk valt er ook nog wat te proeven.

16.40 uur
Afsluiting Open Dag met een hapje en een drankje.


Foto: Digitaal Dagblad