Vier podia en nog meer gezelligheid op Zomerfeest Oud Rijswijk

mainImage
Vier podia en nog meer gezelligheid op Zomerfeest Oud Rijswijk

Het Zomerfeest 2018 in Oud Rijswijk op vrijdag 29 juni belooft weer bijzonder gezellig te worden. Er komen vier podia waar verschillende soorten muziek/theater worden gespeeld en daarnaast zal ook de horeca flink uit pakken.

Op vrijdag 29 juni tussen 15.00 en 21.00 uur kunnen bezoekers van het Zomerfeest 2018 onder het genot van muziek, een hapje en een drankje weer genieten van de sfeer van Oud Rijswijk. Op en rond de Herenstraat  worden 4 podia opgesteld; Een DJ-Podium bij het brede deel van de Herenstraat, het Rabobankpodium voor de kerk, het Strandwalpodium op het Tollensplein en in de Herenstraat ter hoogte van Groots! komt het BigBandPodium. Daarnaast lopen er ook bands rond door het winkelcentrum.

Ook de horeca en foodzaken doen  dit jaar weer in grote getale mee. Het brede deel van de Herenstraat wordt afgesloten voor autoverkeer. Door het gehele winkelcentrum zijn locaties waar gegeten en gedronken kan worden. En daarnaast zal ook de waterballenbak weer voor een hoop plezier zorgen.

Op deze vrijdagavond is het ook koopavond tot 21.00 uur voor alle winkels. Vele zaken zullen hun aankleding in verband met dit feest een speciaal zomers tintje geven. Het gehele winkelcentrum wordt trouwens aangekleed in een zomerse setting.

Vorig jaar trok het Zomerfeest zo’n 40.000 bezoekers. Hoeveel zullen dat er dit jaar worden?

 


Foto: Digitaal Dagblad