Veel reacties op geslaagde ‘Mag dit?' prijsvraag van Politie Rijswijk

mainImage
Veel reacties op geslaagde ‘Mag dit?' prijsvraag van Politie Rijswijk

Bovenstaande foto met bijbehorende vraag ‘Mag dit?’, die Maarten van Mierlo van de Rijswijkse politie woensdag plaatste, heeft op social media veel reacties opgeleverd. Serieuze antwoorden, grappige reacties, alles kwam voorbij. Inmiddels is er een prijsvraag van gemaakt; De leukste reactie levert een rondleiding op door het politiebureau en een ‘meet and greet met teamchef Marian Zaal en Maarten van Mierlo.

Van Mierlo was samen met teamchef Marian Zaal op pad toen zij voor zich de auto met een houten balk door de ramen zag rijden. Natuurlijk werd de bestuurder staande gehouden en aangesproken. Aanvankelijk was de oudere man zich van geen kwaad bewust, maar uiteindelijk begreep hij wel dat deze manier van vervoeren echt niet kon. Hij mocht van geluk spreken dat hij er vanaf kwam met een waarschuwing.

Als u wilt mee aan de prijsvraag, ga dan naar de facebookpagina van de Rijswijkse politie. Houd wel rekening met flinke concurrentie, want er zijn al vele reacties binnen gekomen. Een kleine greep hieruit:


  • Die snapt er geen hout meer van

  • Echte dwarsligger

  • Dit vinden wij niet raar, maar dit vinden wij heel bijzonder

  • Deze meneer haalde wat hout, dat ging een beetje fout. Hij keek namelijk in zijn spiegel en zag een wout..

  • Planking 2.0


De politie krijgt nog een hele kluif om uit al de inzendingen een winnaar te kiezen!


Foto: Digitaal Dagblad