Vastgoed Debat ook in het teken van oplossingen

mainImage
Vastgoed Debat ook in het teken van oplossingen

Het eerste Meijs & Alink Vastgoed Debat, waarbij de Rabobank als maatschappelijk partner fungeert, staat vanmiddag vanaf 15.30 uur ( inloop vanaf 14.45 uur) in Central Park by Ron Blaauw in Voorburg onder meer in het teken van oplossingen voor de woningnood in Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Den Haag.

Naast de rode draad hoe groot de woningnood is en de visie op de toekomst zullen de debaters, samen met de gasten in de zaal, filosoferen over oplossingen om de ontstane woningnood in Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Den Haag op te lossen. Want er zal snel iets moeten gebeuren om jonge volwassenen, ouderen en werknemers uit het buitenland aan huisvesting te helpen. Er worden circa 110 gasten verwacht. Het is de eerste keer dat er zo’n groot opgezet Vastgoed Debat wordt gehouden. Initiatiefnemers zijn Benedikte Zijlstra en Bart Bakker, die ook de organisatie in handen hebben.

,,Het is matchday”, reageert Benedikte Zijlstra (foto) vanochtend. ,,We kijken uit naar een mooi debat in een fraaie entourage. De debaters beschikken over veel expertise en ervaring. Met elkaar zullen we kritisch naar de woningmarkt moeten kijken. Ik ben benieuwd naar de uitkomsten”.


Foto: Digitaal Dagblad