Rijswijks Dagblad | Vandaag in Rijswijk: kermis, vlog masterclass, info-avond en whatsapp spreekuur

Vandaag in Rijswijk: kermis, vlog masterclass, info-avond en whatsapp spreekuur

mainImage
Vandaag in Rijswijk: kermis, vlog masterclass, info-avond en whatsapp spreekuur

Een drukke dag vandaag maandag 5 maart met allerlei initiatieven van de gemeente Rijswijk. De afgelopen weken maakten we al melding van vier activiteiten waaraan de gemeente meewerkt. Hierbij sommen we ze nog even kort voor u op.

Kermis
Vandaag is de laatste dag dat men kan genieten van de voorjaarskermis op het Bogaardplein. Tot 21.30 zijn de attracties geopend. Daarna verhuist het hele circus/kermis weer naar een andere gemeente.

Masterclass vloggen
De gemeente Rijswijk, Trias, het centrum voor de kunsten, en Young Infinity Youth Center bieden vandaag twee masterclasses vloggen aan. Van 16:00 tot 18:00 uur is er een masterclass voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Na een korte pauze volgt er een masterclass van 18:30 tot 21:00 voor jongeren van 14 tot en met 18 jaar. De vlogs zullen gaan over wat de kinderen en jongeren vinden van de gemeente Rijswijk. De vlogs worden op 21 maart getoond in het stemlokaal in het gebouw van Trias aan Cor Ruysstraat 2.

Whatsapp spreekuur
Vanavond van 20.00 tot 21.00 uur is burgemeester Michel Bezuijen op 06-43020599 per WhatsApp bereikbaar voor al uw vragen.

Informatiebijeenkomst Van Hardenbroeklaan
Vanavond organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de rioolaansluitingen in de Van Hardenbroeklaan. De gemeente zal in het stadhuis uitleg geven over de resultaten van uitgevoerde onderzoeken en verder worden de mogelijkheden voor herinrichting van de straat besproken.


Foto: Digitaal Dagblad