Culinaire hoogstandjes en swingende muziek bij Zomerfeest in Winkelcentrum Oud Rijswijk

mainImage
Culinaire hoogstandjes en swingende muziek bij Zomerfeest in Winkelcentrum Oud Rijswijk

Vrijdag is het weer smullen tijdens het Culinaire Festival tijdens het Zomerfeest in het historische Winkelcentrum Oud Rijswijk. “Een dag waar iedereen elkaar weer gezellig tegenkomt”, vertelt Michel Schot, eigenaar van De Wits. “Een feest dat kleinschalig begonnen is, maar wat nu steeds groter wordt en veel bezoekers ontvangt. Dit jaar ook nog eens de kick-off van het Strandwalfestival en het wordt schitterend weer.”Het evenement start om 15.00 uur en om 16.00 uur zal Burgemeester Michel Bezuijen het zomerfeest openen. Balletstudio Karin den Os verzorgt een wervelende dansdemonstratie.

Thema van het zomerfeest is ‘zon en vakantiegevoel’. Veel culinaire hoogstandjes en de muzikale en theatrale optredens zullen ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin zal hebben Alle horeca- en foodondernemers maken de lekkerste hapjes klaar. Zo ook Michel Schot. “We hebben gekozen voor de broodjes mega hamburgers en reuze hotdogs. We gaan een beetje op de Amerikaanse toer. “ Op vier podia en door het winkelcentrum heen zijn veel spetterende optredens, van klein en intiem tot meerkoppige orkesten. Ook zijn er clowns, workshops en net als vorig jaar een giga waterbak voor de kids.


Op het podium op het Tollensplein is het startmoment van de kick-off van het Strandwalfestival. Hier wordt het programma gepresenteerd van het Strandwalfestival dat op vrijdagavond 7 september, zaterdag 8 september en zondag 9 september n Rijswijk plaatsvindt.

Het volledige programma van de Kick-off ziet er als volgt uit:


  • 17:30 uur 80’s Dilemma

  • 18:15 uur Presentatie 12 finalisten Rijswijk Talent Award

  • 18:20 uur Kick-off met burgemeester Michel Bezuijen, voorzitter SWF Koen Caminada en voorzitter winkeliersvereniging Oud-Rijswijk Nicolet van Graafeiland

  • 18:30 uur DJ Ruben (Winnaar Rijswijk Got Talent)

  • 19:00 uur Joel Borelli

  • 20:15 uur Aansluitend 80’s Dilemma
Aan het zomerse feest komt officieel om 21.00 uur een einde, maar het zonnige vakantiegevoel zal dan zeker nog lang bij een ieder blijven hangen.

Het advies is om met het openbaar vervoer te komen of met de fiets of lopend naar het zomerfeest. Komt u toch met de auto? Hou rekening met beperkte parkeerruimte en de parkeerzones rondom het winkelcentrum. Een vriendelijk doch dringend advies vanuit de organisatie: parkeer bij P&R Hoornwijck en kom met de tram (halte Herenstraat) naar winkelcentrum Oud Rijswijk toe. https://www.htm.nl/…/losse…/hoornwijck-parkeren-en-dagkaart/


| Foto: Digitaal Dagblad