Vaders opgelet, .... kijk hier voor het ideale Moederdag cadeau!

mainImage
Vaders opgelet, .... kijk hier voor het ideale Moederdag cadeau!

Moederdag valt dit jaar op 13 mei. “Oooooooh, dan heb ik nog een paar weken”, denkt menig man. Dat klopt, maar zou het voor de verandering nou niet prettig zijn om geen stress te hebben zo vlak voor het moment suprême? Ruimte18 biedt uitkomst met een ideaal Moederdagcadeau.

Nog even en dan is het weer Moederdag en waarschijnlijk ben jij ook al, samen met de kinderen, op zoek naar het ultieme cadeau voor je vrouw en hun moeder? Is ze gewoon de allerleukste, is zij jullie rots in de branding, staat ze altijd voor iedereen klaar en verdient ze het om een keer extra verwent te worden dan moet je dit jaar bij Ruimte18, zijn!

Wat wij jou bieden is eeuwige dank voor de originaliteit van het cadeau en gemak want, je hoeft er eigenlijk niets voor te doen (dit hoeft ze natúúrlijk niet te weten ) en wat zij krijgt is waardering, aandacht en BEAUTEA . Tijd voor haar zelf!

Tijdens deze BEAUTEA-dag (BEAUty & TEA-party) bij Ruimte18 zal zij genieten van bijzondere thee, ambachtelijk lekkers en het belangrijkste van alles een beauty-workshop waarbij haar op een eenvoudige manier wordt geleerd er stralend uit te zien. Deze workshop wordt gegeven door Eudia Plein, beauty-consulente bij Mary Kay. Haar Motto : Keep it Simple, Looking Good, Feeling Better.

Om de middag helemaal af te maken mag ze als klap op de vuurpijl ook nog eens iemand meenemen. Dus mama, oma, dochter of vriendin kan met haar mee en zullen deel uitmaken van deze geweldige ervaring, een herinnering die ze allebei niet snel zullen vergeten!

Extra
Ze ontvangt via de post een cadeaudoos gevuld met de cadeaubon zelf, een extra cadeaubon voor de 2e persoon, een proefzakje thee om vast in de stemming te komen aangevuld met een kleine verassing. Een cadeautje waar je dus ook echt mee voor de dag kunt komen.

Prijs: € 25,-

Datum: 27-05-2018
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Ruimte18, Cort van der Lindenstraat 18 2288EV Rijswijk

Geïnteresseerd? Ga dan naar de website van Ruimte18.

 


| Foto: Digitaal Dagblad