Twee wijkagenten trappen 'Koffie met een Cop' af

mainImage
Twee wijkagenten trappen 'Koffie met een Cop' af

Wijkagenten Jeanine van Dijk en Leon Rotteveel geven aanstaande dinsdag de aftrap van de meet and greet actie ‘Koffie met een Cop’. In de McDonalds aan de Polakweg in Rijswijk kunnen inwoners met de wijkagenten kennismaken en dringende, of minder dringende, zaken bespreken. Dit alles onder het genot van een kop koffie. “Een bakkie verbindt bewoners met de politie”, is daarbij de gedachte.

‘Koffie met een Cop’ is een samenwerking van de Politie Rijswijk met de McDonalds en Belangen Bedrijven Rijswijk. Aanstaande dinsdag 5 juni tussen 13.00 en 14.00 uur kunt u de eerste twee wijkagenten ontmoeten in de McDonalds aan de Polakweg. Leon Rotteveel is de wijkagent van Elsenburg, Haantje, Pasgeld en Plaspoelpolder. Jeanine van Dijk heeft de Plaspoelpolder, Vogelbuurt (Vrijenban) en Wilhelminapark onder haar hoede.

Andere wijkagenten zijn op dinsdag 19 juni, donderdag 21 juni en nog drie data in juli aan de beurt. Het Buurtpreventie Team Steenvoorde-Noord zal al deze dagen ook aanwezig zijn voor mensen met vragen over buurtpreventie als deze in de rij staan te wachten voor gesprek met een van de wijkagenten.


| Foto: Digitaal Dagblad