TW2CE van Rijswijks label Mediadymes laat jury Holland's Got Talent wiebelen

mainImage
TW2CE van Rijswijks label Mediadymes laat jury Holland's Got Talent wiebelen

Het kan je bijna niet ontgaan zijn want het vloog het hele internet over. De Holland's Got Talent auditie van TW2CE dit weekend. Een twerkende Chantal Janzen, een wiebelende Angela Groothuizen en Paul de Leeuw en een filmende Dan Karaty. Ook Humberto Tan ontkwam niet aan de wiebelkriebels bij het horen van de tune van TW2CE!

De jongens van TW2CE komen uit Zoetermeer en staan onder contract bij het Rijswijkse platenlabel Littrain Music van Mediadymes.

Het commentaar van het Rijswijkse platenlabel: "Ze hebben heel veel positieve reacties ontvangen en zoals te zien was in de aflevering zijn ze met vier Ja's door naar de volgende ronde. Helaas bleek het bij het bereiken van de halve finale niet mogelijk om verder te participeren aan het programma. Sony heeft de jongens een contract aangeboden, maar deze kunnen zij niet tekenen door hun contract met hun eigen label. Uiteraard zijn ze vrij gelaten in hun keuze, maar zij willen niet weg bij Littrain Music. Dit heeft helaas geresulteerd dat het programma TW2CE heeft gediskwalificeerd. Ze vinden het onwijs jammer want ze keken er heel erg naar uit om nog meer feestjes te bouwen samen met de kijkers thuis."

Kijk hier naar het optreden van de jongens van TW2CE:

https://www.youtube.com/watch?v=ufWhs6FX4h4


Foto: Digitaal Dagblad