Trouwste klanten ontbijten in Winkelcentrum In de Bogaard

mainImage
Trouwste klanten ontbijten in Winkelcentrum In de Bogaard

Veertig trouwe klanten van ondernemers die in het Winkelcentrum In de Bogaard gevestigd zijn, namen zaterdagochtend deel aan een ontbijt dat door het 55-jarige winkelcentrum was georganiseerd.

Merlijn van der Laak en medewerkers zorgden dat de trouwste klanten niets tekort kwamen. Van der Laak: “We hebben ondernemers gevraagd om hun trouwste klanten aan ons op te geven zodat wij ze konden verwennen met een overheerlijk ontbijt hier in de AH XL.” Zelfs een jarige mevrouw Schreuder schoof aan terwijl ze zaterdag haar verjaardag vierde.

Het was een mooi begin van een zonnig weekend, vond ook wethouder Jorke van der Pol die zelf ook deelnam aan het ontbijt. ”Een mooi laagdrempelig initiatief, waarbij ook de oudere Rijswijker niet vergeten wordt waardoor ze samen lekker kunnen ontbijten. Het is mooi voor de Bogaard, want hoe meer activiteiten, hoe beter het is. Vorig weekend was er het Ontdekkers evenement dat veel kinderen heeft getrokken en nu is dit weer een leuk initiatief voor de oudere Rijswijkers. Wij vinden als College dit soort activiteiten belangrijk.”


| Foto: Digitaal Dagblad