Thema Annie M.G. Schmidt bij muzikaal Taalcafé

mainImage
Thema Annie M.G. Schmidt bij muzikaal Taalcafé

Aanstaande dinsdag 13 maart is er een speciale Taalcafé van Welzijn Rijswijk aan Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. Het is namelijk een muzikaal Taalcafé met allemaal liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Velen zijn er groot mee geworden, de liedjes van Annie M.G. Schmidt. Die gun je de nieuwe Nederlanders toch ook?! Dat vond Welzijn Rijswijk ook en daarom komen dinsdag 13 maart zes zangers en zangeressen naar het muzikaal Taalcafé!

Iedereen is welkom dus kom ook en zing mee met die heerlijke nummers. M’n Opa, Ja Zuster, nee zuster, Duifies, duifies, Mevrouw Van Gelder. En natuurlijk, Ik zou je het liefst in een doosje willen doen. Voor sommige wordt het een trip door memory lane, voor anderen misschien een goede oefening van de Nederlandse taal. Maar het wordt bovenal leuk en gezellig.

Om 14.45 uur gaan de aan de deuren open en van 15.00 uur tot 17.00 uur is het genieten geblazen.

Bij VluchtelingenWelzijn is het mogelijk om taalmaatje en taalvrager te worden. Vind je het leuk om één uurtje per week met iemand te oefenen met de Nederlandse taal of zoek je juist iemand die met jou de taal wil oefenen?

Meld je aan bij het taalspreekuur op woensdag tussen 12.00 en 15.00 uur of kom langs bij het Taalcafé. Wie weet kun je daar gekoppeld worden aan een taalmaatje of taalvrager? Als nieuw taalmaatje kun je je ook aanmelden via de mail [email protected]

De Nederlandse taal is een moeilijke taal. Sommige mensen ervaren problemen bij het spreken en luisteren. Met het Taalcafé in Rijswijk willen VluchtelingenWelzijn (Welzijn Rijswijk) en het Taalhuis van de Bibliotheek aan de Vliet deze mensen helpen. Iedereen die het leuk vindt om met mensen uit andere culturen kennis te maken en hen te helpen bij hun spreekvaardigheid is ook welkom.


| Foto: Digitaal Dagblad