Rijswijks Dagblad | The GAP is een creatieve plek voor jongeren in Rijswijk

The GAP is een creatieve plek voor jongeren in Rijswijk

mainImage
The GAP is een creatieve plek voor jongeren in Rijswijk

The GAP is een creatieve ontwikkel- en ontmoetingsplek in Rijswijk voor jongeren van 12 t/m 25 jaar. Bij The GAP kun je vanaf 24 mei elke donderdagavond terecht om workshops te volgen, om andere jongeren te ontmoeten, om te luisteren naar tips van bekende jongeren, om creatieve ideeën die je hebt op te zetten of om gezellig een FIFA toernooi te spelen.

Kick-off 24 mei
The GAP start op donderdag 24 mei met een spectaculaire kickoff. Er zijn workshops beatscreation, house dans, jammen, er is een FIFA toernooi, een fotoshoot voor je Instagram profielfoto en een hapje en een drankje. Ook maken we binnenkort de special guest bekend! Natuurlijk kun je tijdens de kick-off aangeven wat jij nou graag zou willen doen bij The GAP! Donderdag 24 mei 19:30 uur (tot 21:00 uur)
Entree is gratis Locatie: Trias, Cor Ruysstraat 2, Rijswijk

Wekelijkse avonden The GAP 
The GAP vindt elke donderdagavond plaats bij Trias aan de Cor Ruysstraat 2 (tussen winkelcentrum de Bogaard en het station in). Het programma verschilt per avond en is mede afhankelijk van de behoeften van de deelnemers. Je betaalt €1,- per avond. Leer bijvoorbeeld hoe je jouw muzikale skills kan uitbreiden, hoe je jouw eigen sound creëert, hoe je kan werken aan het verbeteren van je niveau, hoe je jouw bereik op bijvoorbeeld Instagram kan vergroten, krijg tips en tricks voor het maken van vlogs of het opzetten van een eigen onderneming. Ook zijn er thema avonden die zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Hoe word je je bewust van je eigen kracht; waar ligt je talent, waar liggen je valkuilen en hoe zet je deze in ter bevordering van je eigen ontwikkeling? Binnen The GAP zijn professionals werkzaam die je hierbij kunnen helpen.
donderdag 18:30-19:20 uur: o.a. beatscreation, house dans
donderdag 19:20-20:10 uur o.a. vloggen, presenteren

Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk zijn initiatiefnemers van The GAP en hebben hier twee jonge ondernemingen uit Rijswijk bij betrokken; Young Infinity en Black Largo. Deze partijen bundelen de krachten en bieden zo laagdrempelige, creatieve avonden voor jongeren.


Foto: Digitaal Dagblad