Telefoondief nu ook in Rijswijk actief

mainImage
Telefoondief nu ook in Rijswijk actief

Een telefoondief die vorige week in Team West was te zien, heeft nu ook in Rijswijk toegeslagen. Aan deze diefstal wordt aandacht besteed in het programma Team West op Omroep West.

Andere onderwerpen zijn:

- Een inwoner van Gouda is opgelicht tijdens een verkoop via internet. Het is de oplichter gelukt om voor 750 euro paysafekaarten te kopen via de rekening van het slachtoffer.

- De tankstations van Esso aan de Valkenboslaan en de Vreeswijkstraat in Den Haag zijn overvallen. Van beide overvallen tonen we bewakingsbeelden.

- Bij de T-Mobile winkel aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag zijn acht telefoons gestolen. Drie mannen hebben de beveiliging kapot getrokken om de telefoons te stelen.

- Tot slot aandacht voor de overval op de COOP supermarkt in Gouderak. Twee overvallers maakten een kassalade buit, die daarna leeg werd gevonden in een sloot in Gouda.

Team West is dinsdagmiddag om 17.00 uur te zien op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Ook woensdag overdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.


| Foto: Digitaal Dagblad