Taxateur Arie Molendijk komt naar Bastion hotel Rijswijk

mainImage
Taxateur Arie Molendijk komt naar Bastion hotel Rijswijk

De in den lande bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam komt naar Rijswijk. Denkt u een zeldzaam boek, handschrift, (staten)bijbel, een oude (handingekleurde) atlas in uw bezit te hebben of documentatiemateriaal uit de oorlog, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten?

Schroom niet langs te komen voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam. Meer dan 1800 taxatiedagen heeft hij inmiddels op zijn naam staan !! Tot zelfs in Canada, de Verenigde Staten, Australie, etc. is hij op dit gebied een (internationaal) begrip. In 2015 heeft hij zijn jubilleum van ruim 1500 taxatiedagen gevierd in de Stadsbibliotheek in Rotterdam. De taxaties die hij verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op de opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen.

De taxaties vinden alleen plaats op taxatiedagen, dus niet via foto’s of aan huis, etc. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1 tot ca. 10 boeken. Waaronder ook series als 1 item bedoeld worden. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Dan gaat het soms om dozen vol met echt waardevolle boeken voor 1800 bijvoorbeeld. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf  200 euro.

U bent van harte welkom en wordt vriendelijk ontvangen in het restaurant van het Bastion Hotel te Rijswijk, Polakweg 12 op dinsdag 31 juli van 13.00 tot 16.00 uur.  Informatie zie www.molendijkboeken.nl   en niet bij het hotel.


| Foto: Digitaal Dagblad