Takis Panagakis van Elea geselecteerd voor HillBilly Contest

mainImage
Takis Panagakis van Elea geselecteerd voor HillBilly Contest

Chefkok Takis Panagakis van restaurant Elea in Rijswijk is samen met nog vijf andere talenten uitgenodigd om mee te doen aan de gerenommeerde HillBilly Contest. De kookwedstrijd is onderdeel van het prestigieuze festival Chefs (R)Evolutions welke elke twee jaar wordt georganiseerd door toprestaurant de Librije.

Op social media reageerde Elea zeer verheugd op de selectie voor de HillBilly Contest in Zwolle. “Waanzinnig!”, was er te lezen op de facebookpagina het Rijswijkse restaurant. “Wij zijn super blij en trots dat we geselecteerd zijn!”

Naast Takis Panagakis van Elea doen ook Mike en Jim Cornelissen (Rijnzicht, Doornenburg), Estée Strookers (’t Amusement, Arnhem), Jef van den Hout (The French Connection, Amsterdam), Jermain de Rozario (De Rozario, Helmond) en Jean Thoma (Aan Sjuuteeánjd, Schinnen) mee aan de kookwedstrijd. Hun creaties worden beoordeeld door de juryleden Jonnie Boer, Mac van Dinther en Thijs Meliefste (winnaar 2016).

Restaurant Elea aan de Herenstraat is nu nog gesloten vanwege vakantie. Achter de schermen zijn de medewerkers  volop bezig om de gasten vanaf aanstaande donderdag 13 september weer te ontvangen.


Foto: Digitaal Dagblad