Rijswijks Dagblad | Taart voor tien uitstekende kinderdagverblijven in Rijswijk

Taart voor tien uitstekende kinderdagverblijven in Rijswijk

mainImage
Taart voor tien uitstekende kinderdagverblijven in Rijswijk

Afgelopen dinsdag maakte wethouder Armand van de Laar op één ochtend een rondje langs drie kinderdagverblijven in Rijswijk. De opvang ‘Zo’ aan de Van Vredenburchweg, ’t Strijpje aan de Strijplaan en Partou aan de Louis Bouwmeesterstraat zijn drie van de tien kinderdagverblijven die hebben bijgedragen aan het feit dat Rijswijk door de onderwijsinspectie de A-status is toebedeeld. De gemeente is als uitstekend beoordeeld ten aanzien van het toezicht en de handhaving op de kinderopvang.

De zorg voor de kwaliteit van de kinderopvang is een samenspel tussen de GGD, de gemeente en de kinderdagverblijven. “De kwaliteit van de kinderopvang en peuterspeelzalen in Rijswijk voldoet aan de wettelijk gestelde eisen”, aldus wethouder Armand van de Laar. “Om de positieve uitkomst te vieren, krijgen alle kinderopvangorganisaties waarbij in 2017 geen overtredingen zijn geconstateerd een taart”. In totaal ontvingen 10 kinderopvangorganisaties in Rijswijk een taart, waarvan er dus drie door de wethouder persoonlijk werden bezorgd.

Foto-onderschrift: Wethouder Armand van de Laar heeft de taart overhandigd aan de heer Schoe van kinderdagverblijf ’t Strijpje aan de Strijplaan. (foto: Gemeente Rijswijk)


Foto: Digitaal Dagblad