Rijswijks Dagblad | Surinaams eten op 28 maart bij Wereldkeuken in Stervoorde

Surinaams eten op 28 maart bij Wereldkeuken in Stervoorde

mainImage
Surinaams eten op 28 maart bij Wereldkeuken in Stervoorde

Op woensdag 28 maart staat de volgende editie van de Wereldkeuken in Wikcentrum Stervoorde het teken van Suriname. Proef de Surinaamse keuken, maak kennis met de eetgewoonten van het land en ontmoet nieuwe mensen.

Stichting Welzijn Rijswijk organiseert elke laatste woensdag van de maand een Wereldkeuken. Daarbij staat telkens een ander land centraal en dit keer is dat Suriname. Er is plek voor 30 personen en iedereen is welkom. De kosten bedragen slechts €5,00. Op woensdag 28 maart gaan de deuren aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk vanaf 17.45 uur open. Aanmelden kan vanaf 21 maart bij de receptie van Welzijn Rijswijk of u kunt bellen : tel: 070 7579200.

Van tevoren wordt er iedere keer een kookworkshop voor 6 personen georganiseerd met deelnemers uit verschillende doelgroepen. Deze koks gaan daarna als volleerde chefs aan de slag om de open eettafel tot een succes te maken. Wilt u een keer deelnemen aan de kookworkshop, dan kunt u bellen en vragen naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek. De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.


Foto: Digitaal Dagblad