Stoppen met piekeren 

mainImage
Stoppen met piekeren 

Indigo Preventie en de Bibliotheek aan de Vliet bieden gratis workshops aan onder de noemer ‘Werk aan jezelf’. Alle workshops worden gehouden in de bibliotheek in Rijswijk. Sinds vorig jaar werken Indigo Preventie en de bibliotheek succesvol samen.

Iedereen heeft wel eens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken. Indigo Preventie biedt workshops aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen. Doe daarom mee met de workshops in de bibliotheek in Rijswijk! 

Stoppen met piekeren
De eerstvolgende workshop is op maandag 7 mei van 14.00 – 16.00 uur. Het onderwerp is dan ‘Stoppen met piekeren’. Iedereen piekert wel eens. Maar wat als u regelmatig gevangen raakt in uw gepieker en daar last van hebt? In deze workshop leert u over de invloed van gedachten en hoe deze samenhangen met uw emoties en gedrag. 

Gratis
Deelname aan de workshops is gratis. De workshops worden in kleine groepen gegeven en duren twee uur. Meer informatie en vooraf aanmelden via www.bibliotheekaandevliet.nl/indigo of aan de balie in de bibliotheek. Let op! VOL = VOL. Uitgebreide informatie staat ook in de speciale folder die u in de bibliotheek kunt afhalen. 

Overige workshops
Bij de volgende workshops zijn nog plaatsen beschikbaar: 


  • Omgaan met stress | donderdag 5 juli | 9.00 – 11.00 uur 

  • Assertiviteit | maandag 3 september | 13.30 – 15.30 uur 


Indigo
Indigo is een landelijke organisatie. Indigo biedt mensen mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Indigo-west is in onze regio een onderdeel van de Parnassia Groep. Indigo Preventie biedt deze workshops gratis aan dankzij een samenwerking met de gemeente Rijswijk. 


Foto: Digitaal Dagblad