Stembus 'Meest actieve oudere van Rijswijk 2018' geopend

mainImage
Stembus 'Meest actieve oudere van Rijswijk 2018' geopend

Onder het mom ‘Actief Oud is Goud’ organiseert Wij.Rijswijk in december weer de verkiezing van ‘Meest actieve oudere van Rijswijk 2018’. Tot 30 november konden Rijswijkers hun favoriete 65-plusser nomineren. Daardoor staan er nu 9 actieve Rijswijkse ouderen genomineerd, die de opvolger kunnen worden van Jaap Nieuwmans, de winnaar van vorig jaar.

Mensen die actief blijven deelnemen aan de maatschappij, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk, blijven langer gezond. Bovendien vergroot deelname aan de samenleving het sociale netwerk. Een goede gezondheid en een goed sociaal netwerk verkleinen de kans op eenzaamheid. Daarbij is de kennis en levenservaring van ouderen van onschatbare waarde om door te geven aan de volgende generaties. Dit alles heeft Wij.Rijswijk ertoe bewogen om de verkiezing ‘Meest actieve oudere van Rijswijk’ in het leven te roepen. Tevens is het een eerbetoon aan alles wat zij in hun leven hebben gedaan voor Rijswijk.

Na de nominatieronde zijn er dit jaar 9 genomineerden die kans maken op de eretitel ‘Meest actieve oudere van Rijswijk 2018’. Wie krijgt de meeste stemmen van Rijswijk en wint de award  met bijbehorende cheque van 100 euro?

De 9 genomineerden zijn:

Hans Boutens
Willem van Dijk
Henk Holtkamp
Tonnie van Houten-Kalmijn
Hetty Jense
Jannie Marck
Steef van Ruijven
Irene Saijers
Ria Weidmann

Op de website van Wij.Rijswijk kunt u meer over deze 9 kanjers lezen en ook kunt u daar uw stem op één van de kandidaten uitbrengen. Dit kan tot en met 31 december. Klokslag twaalf uur als de champagnekurken uit de flessen vliegen, sluit de digitale stembus.


Foto: Digitaal Dagblad