Speelgoedbeurs voor Rijswijkse gezinnen met Ooievaarspas

mainImage
Speelgoedbeurs voor Rijswijkse gezinnen met Ooievaarspas

In een winkel aan het Westeinde 125A kunnen gezinnen met kinderen van 1 tot 12 jaar uit Rijswijk, Den Haag en Voorburg-Leidschendam speelgoed uitzoeken voor hun jarige kinderen. Ouders kunnen voor de verjaardag van hun kind(eren) 3 cadeaus komen uitzoeken. Dit kan vanaf een maand voor de verjaardag tot en met de dag van de verjaardag zelf.

De openingstijden zijn maandag, dinsdag, en woensdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Tijdens de schoolvakanties van het basisonderwijs is de winkel gesloten. Bereikbaarheid winkel aan het Westeinde 125a. Straat naast HMC ziekenhuis. Buslijnen 17 en 25 en tramlijnen 2,4 en 6

Ouders, grootouders en of pleegouders kunnen een maand voorafgaand aan de verjaardag van de kinderen cadeaus komen uitzoeken tijdens de openingstijden van de winkel. U hoeft dus geen afspraak te maken.

Sinterklaas en Kerst
Er zijn extra uitdeelacties voor Sint of Kerst in de maanden november en december voor kinderen met een Ooievaarspas. Deze acties woorden altijd aangekondigd op de site, in het Ooievaarsnieuws  of in de pers.


Foto: Digitaal Dagblad