Senioren Woonbeurs Rijswijk 2018 in Stervoorde

mainImage
Senioren Woonbeurs Rijswijk 2018 in Stervoorde

Langer thuis wonen en daarop afgestemde zorg, is een belangrijke doelstelling van het Rijswijkse gemeentebestuur. In Wijkcentrum Stervoorde organiseerde de gemeente Rijswijk daarom samen diverse organisaties de Senioren Woonbeurs Rijswijk 2018. Fotograaf Wim Mecksenaar nam zaterdag een kijkje.

Naast de gemeente waren ook woningcorporaties Rijswijk Wonen en Vidomes, de zorginstellingen Cardia en Florence, politie en brandweer en nog een aantal anderen organisaties betrokken bij de organisatie van de Senioren Woonbeurs Rijswijk 2018. Namens het College waren wethouders Armand van de Laar en Jorke van der Pol zal aanwezig.Tijdens deze woonbeurs, die zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur in Stervoorde werd gehouden, konden belangstellenden bij diverse stands informatie krijgen over wonen en nieuwe woonconcepten. Ook waren er korte workshops over onderwerpen als: Hoe kom ik in aanmerking voor een ander huis? Is groepswonen iets voor mij? Welk woonconcept past bij mij? Hoe maak ik mijn huis levensloopbestendig? Wat is domotica?

Ook voor vragen over veiligheid, hulpmiddelen, zorginstellingen en andere specifieke vragen over diverse onderwerpen kon men terecht bij de info-medewerkers van de aanwezige instanties-organisaties.

 


| Foto: Digitaal Dagblad