Schoonmaakbeurt Bomenbuurt en Havenkwartier in Rijswijk

mainImage
Schoonmaakbeurt Bomenbuurt en Havenkwartier in Rijswijk

In het kader van ‘Samen maken we Rijswijk Schoon’ is het op  dinsdag 10 en woensdag 11 april de beurt aan de Bomenbuurt en het Havenkwartier om aangepakt te worden. Buurtbewoners gaan dan samen met een gemeentelijke ploeg aan de slag om de openbare ruimte in de wijk weer klaar te maken voor het voorjaar.


Op maandag 19 maart  gaf  wethouder Ronald van der Meij in Leeuwendaal  het startsein voor de grote voorjaarsschoonmaak in de wijken van Rijswijk. De wethouder benadrukte dat een goed voorbeeld, goed doet volgen. “Want deze voorjaarsactie doet de gemeente  graag samen met de bewoners”, aldus Van der Meij. 


De gemeente nodigt wijkbewoners uit om bij deze grote voorjaarsschoonmaak  te helpen om de eigen wijk schoon te maken. Men kan helpen door bijvoorbeeld de auto aan de kant te zetten of zwerfafval van de stoep op de straat te vegen zodra de veegwagen er aan komt. Ook kan men materiaal, zoals knijpers en vuilniszakken, lenen bij de schoonaanhanger die op een centrale plek in de wijk komt te staan.


Foto: Digitaal Dagblad