Samenwerking Trust and Law en Digitaal Dagblad

mainImage
Samenwerking Trust and Law en Digitaal Dagblad

Trust and Law Incassoservices en het Digitaal Dagblad zijn deze maand een samenwerking gestart. Op het nieuwsplatform  zullen in elk geval tot en met eind dit jaar artikelen en vakgerelateerde columns verschijnen over het in Bleiswijk gevestigde bedrijf, specialist in het incasseren van openstaande vorderingen op ondernemingen en particulieren.

,,Eén van de voornaamste redenen voor deze samenwerking is dat wij ontzettend trots zijn op ons product en dat willen wij het liefst zoveel mogelijk in woord verspreiden,” zegt Robbert Goossens, jurist bij Trust and Law. ,,Via het platform van Digitaal Dagblad hopen we dat deze boodschap bij zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen binnenkomt.”

Trust and Law is een grote en succesvolle speler in de incassobranche en daarom richt het bedrijf zich wat betreft online zichtbaarheid niet alleen op het Zoetermeerse. Naast de kanalen van Zoetermeers Dagblad zullen de themastukken en columns ook verschijnen op Dagblad070, Voorburgs Dagblad en Rijswijks Dagblad.

Foto: jurist Robbert Goossens is sinds september 2016 werkzaam bij Trust and Law.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl


| Foto: Digitaal Dagblad