Rijswijkse jongeren delen mening in ruil voor pizza

mainImage
Rijswijkse jongeren delen mening in ruil voor pizza

De gemeente Rijswijk wil graag in gesprek met jongeren tussen de 12 en 18 jaar om te horen hoe de buitenruimten in Rijswijk er uit zouden moeten zien. Om deze jongeren hiervoor te interesseren organiseert de gemeente op woensdag 20 juni een pizza-avond van 18.00 tot 20.00 uur in het Oude raadhuis in park Hofrust.

Waar hebben jongeren behoefte aan? Hoe ziet de ideale plek voor jongeren er uit? Op die vragen wil de gemeente graag antwoord hebben van de jongeren zelf. Tot nu zijn er plekken ingericht voor jongeren waarvan werd aangenomen dat deze goed aansloten bij de behoefte. Maar is dat wel zo? De enige die dat goed kunnen bepalen, zijn de jongeren zelf. Daarom organiseert de gemeente op 20 juni tussen 18.00 tot 20.00 uur in het Oude raadhuis in park Hofrust een bijeenkomst met pizza’s om met elkaar hierover in gesprek te gaan.

De gemeente roept Rijswijkse jongeren dus op om zich uit te spreken: “Je krijgt nu de kans om mee te denken, laat dat niet zomaar voorbij gaan. Laat je stem horen en vertel wat jullie belangrijk vinden! Jouw mening = Pizza waard!”


Foto: Digitaal Dagblad