Rijswijks Jeugdtheater op Strandwalfestival

mainImage
Rijswijks Jeugdtheater op Strandwalfestival

Ook dit jaar neemt het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) deel aan het Strandwalfestival. Via optredens op het Jeugdpodium en hoofdpodium (bij de Naald) laten zij op zaterdag 8 september graag zien wat je als speler bij hen leert: zingen, dansen en acteren.

De opleidingsgroepen treden op het jeugdpodium op om 13.15 en 14.45 uur. Op het Hoofdpodium krijg je om 19.00 uur een voorproefje van de musicalvoorstellingen High School Musical en Footloose.

In verschillende lesgroepen is ruimte voor nieuwe spelers! In de RJT-kraam naast het Jeugdpodium kom je alles te weten over deze lesgroepen, over hun lesdagen en -tijden, over de artistiek teams die lesgeven en hele producties ontwikkelen, over de evenementen die voor het komend jaar gepland zijn, over de voorstellingen van de musicalgroepen, over de rol van vrijwilligers binnen het RJT en natuurlijk over de kosten van de lessen. Ga langs om informatie te halen, de sfeer te proeven en je aan te melden!

Het is ook mogelijk om op zondag 16 september middels de Open Lesdag kennis te maken met de opleidingen. Je neemt deel aan korte workshops zang, dans en acteren en krijgt zo een beeld van wat je op het RJT kan leren en hoe leuk de docenten zijn!

Binnen het RJT is een groot aantal vrijwilligers actief. In een gezellige sfeer zorgen zij voor decor, kleding, rekwisieten, schmink en catering van de producties. Heeft u interesse? Informeer in de kraam op welke manier u zou kunnen bijdragen en meld u aan!

De kaartverkoop voor de musicals die in november (Highschool Musical), februari (Footloose) en maart (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat) in de Rijswijkse Schouwburg uitgevoerd zullen worden, is al gestart. Wees er snel bij en reserveer vast de beste plaatsen.

Kijk op http://rijswijksjeugdtheater.nl/ voor meer informatie of bestel de kaarten direct bij de Rijswijkse Schouwburg.

 


Foto: Digitaal Dagblad