Rijswijks agent Van Mierlo en Mark Rutte enthousiast over ontmoeting

mainImage
Rijswijks agent Van Mierlo en Mark Rutte enthousiast over ontmoeting

Het is niet duidelijk wie het meest enthousiast was hun ontmoeting van afgelopen dinsdag, wijkagent Maarten van Mierlo of minister-president Mark Rutte. Feit is dat beiden mooie woorden spraken over de bijeenkomst op het Catshuis waar Rutte vrijwilligers en professionals die een onmisbare maatschappelijke bijdrage leveren, ontving.

“Onwijs gaaf gewoon om door minister president uitgenodigd te worden!”, twitterde Maarten van Mierlo. De agent die tegenwoordig bij de Politie Rijswijk werkt, was door Rutte uitgenodigd voor het feit dat hij vorig jaar toen hij nog in de Schilderswijk werkte, wijkagent van het jaar werd. “Mooie middag, enorme betrokkenheid. Uit den lande nog meer mensen erbij, allen op hun manier een steentje aan de maatschappij bijdragend. Mooi om zo samen te komen, trots op gezamenlijke kracht!”

Maar ook minister president Rutte was enthousiast. “Nu al één van de meest inspirerende bijeenkomsten van het jaar: de ontvangst op het Catshuis van mensen die zich op een bijzondere manier inzetten voor de samenleving en voor anderen.”


| Foto: Digitaal Dagblad