Rijswijk sluit Week tegen Eenzaamheid af met ‘Kom erbij Festival’

mainImage
Rijswijk sluit Week tegen Eenzaamheid af met ‘Kom erbij Festival’

Rijswijk is een nieuw festival rijker. Op 5 en 6 oktober wordt namelijk de Week tegen Eenzaamheid afgesloten met het ‘Kom erbij Festival Rijswijk’. Twee dagen lang staat het Oude Raadhuis in het teken van ontmoetingen met diverse activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en welzijn. Kom erbij en leer jouw Rijswijk(ers) kennen!

Het ‘Kom erbij Festival Rijswijk’ is een nieuw en inspirerend onderdeel tijdens de nationale Week tegen Eenzaamheid (week van 27 september tot en met 6 oktober). Het festival toont de meerwaarde van cultuurparticipatie voor de bestrijding van eenzaamheid via ontmoeting, verbeeldingskracht, inzet van talenten en het bieden van zingeving.

Het gratis toegankelijke ‘Kom erbij Festival Rijswijk’ is voor alle inwoners van Rijswijk en kent diverse activiteiten: lezingen, workshops, kinderactiviteiten, schilderworkshops, knutselactiviteiten, optredens, ervaringstheater, discussiepanels en nog veel meer. Ga in discussie met elkaar tijdens een debat, doe mee aan een creatieve workshop, luister samen naar een muzikaal optreden of knoop een gesprek aan. Kijk op www.komerbijfestivalrijswijk.nl voor een overzicht van alle activiteiten.

De organisatie is in handen van Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk en wordt mogelijk gemaakt door veel betrokken Rijswijkse instellingen en stichtingen. Alle partijen doen een oproep aan iedereen om erbij te komen.

 


| Foto: Digitaal Dagblad