Rijswijk organiseert info-bijeenkomst over Vrijwilligersverzekering

mainImage
Rijswijk organiseert info-bijeenkomst over Vrijwilligersverzekering

Aanstaande dinsdagavond 18 september organiseert de gemeente Rijswijk in wijkcentrum Stervoorde een voorlichtingsbijeenkomst over de Vrijwilligersverzekering. Deze verzekering heeft de gemeente voor vrijwilligers afgesloten, maar velen zijn hier niet of onvoldoende van op de hoogte.

Iedere vrijwilliger, jong en oud, eenmalig of structureel actief, actief in de gemeente of actief voor een organisatie uit de gemeente is verzekerd. Dus, staat u bij de gemeente Rijswijk bekend als vrijwilliger, mantelzorger of maatschappelijke stagiaire, dan hebt u recht op een VNG Vrijwilligersverzekering van de gemeente.

De groep vrijwilligers in Rijswijk groeit nog steeds. Vrijwilligers doen belangrijk werk. En waar gewerkt wordt, kan er wel eens iets mis gaan. Vanuit een gevoel van zorgplicht naar de groep mensen die zich belangeloos inzetten voor anderen en door ervoor te zorgen dat ze niet met de financiële gevolgen van schade of letsel blijft zitten, heeft de gemeente Rijswijk de VNG Vrijwilligersverzekering geregeld.

Dinsdagavond kunt u daarover meer informatie krijgen in Stervoorde. Naast informatie over wat er binnen de dekking valt en waar u een beroep op kunt doen, is er dinsdagavond volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het bespreken van voorbeelden. Aanvang van de bijeenkomst aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 is 19.30 uur, maar de deuren gaan al om 19.00 uur open.

Meer info? Ga naar: www.rijswijk.nl/inwoners/producten/vrijwilligersverzekering


Foto: Digitaal Dagblad