Rijswijks Dagblad | Programma Strandwalfestival bekend gemaakt tijdens Kick off

Programma Strandwalfestival bekend gemaakt tijdens Kick off

mainImage
Programma Strandwalfestival bekend gemaakt tijdens Kick off

Op vrijdagavond 29 juni vond tijdens het Zomerfeest in Oud-Rijswijk de kick-off plaats van de tiende editie van het Strandwalfestival. Het grootste Rijswijkse festival dat op vrijdagavond, zaterdag  en zondag 7, 8 en 9 september plaatsvindt.

Het Strandwalfestival had afgelopen vrijdag een eigen podium op het Zomerfeest. Hier was een feestelijk voorproefje te zien van de jubileumeditie. 80’s Dilemma trapte af op het podium met een swingend repertoire. Daarna maakte zij plaats voor de 12 finalisten van de Rijswijk Talent Award. De namen van de finalisten werden op het Strandwalpodium bekend gemaakt. Zij staan zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg in de finale.

Odeke de Koning, presentatrice van het Strandwalpodium, stelde een aantal vragen aan Burgemeester Michel van Bezuijen, Marja Koster van de winkeliersvereniging Oud Rijswijk en voorzitter Stichting Strandwalfestival Koen Caminada. Burgemeester Michel van Bezuijen heeft 5 edities van het Strandwalfestival meegemaakt. De Burgemeester vertelde met trots dat het Strandwalfestival mede er voor heeft gezorgd dat Rijswijk beter op de kaart staat.

Koen Caminada maakte ook een gedeelte van het programma in september bekend. Hij lichtte een tipje van de sluier op door bekend te maken dat onder andere vrijdagavond Samantha Steenwijk, de Corona’s en Joel Borelli te zien zijn in het Rijswijkse bos. Voor de zaterdagavond zijn de artiesten onder andere DJ Ruben, 80’s Dilemma, coverband JeWelste en Vinchenzo, bekend van de The Voice of Holland.

Na het officiële kick-off moment konden de aanwezigen nog genieten van optredens van DJ Ruben, Joel Borelli en 80’s Dilemma. Onder het genot van een hapje en een drankje bij horecagelegenheid Maximo, tegenover het Strandwalpodium, was er voor de aanwezigen volop gelegenheid om kennis te maken met het bestuur van het Strandwalfestival en de organisator van het festival iQ Events. De organisatie is blij met de grote opkomst bij de kick-off.

Volledig op de hoogte blijven van het Strandwalfestival? Volg het festival dan op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek de website.


Foto: Digitaal Dagblad