Prins Mauritsschool vraagt hulp voor nieuw schoolplein

mainImage
Prins Mauritsschool vraagt hulp voor nieuw schoolplein

De Prins Mauritsschool (PMS) op de hoek van de Lindelaan en de Kerklaan is een crowdfundingsactie begonnen voor de aanleg van een nieuw schoolplein. “De grauwe, stenen speelplaats maakt plaats voor een groen plein met meer aandacht voor natuur, ruimte voor spel en sport en uitdagingen voor alle leeftijden.” Het streven is om het nieuwe schoolplein in de zomer van 2019 aan te laten leggen.

Tien jaar geleden kreeg de PMS een nieuw gebouw, maar gebleken is dat het schoolplein niet aan de huidige eisen en wensen voldoet. Daarom is besloten het schoolplein een flinke metamorfose te laten ondergaan, maar daarvoor is geld nodig. Veel geld. Zo’n 75.000 euro is de schatting. Dit geld moet via fondsen, subsidies en acties worden vergaard.

De school is daarom een crowdfundingsactie begonnen die een aanzienlijk deel van het benodigde budget moet opleveren. Oud-leerlingen, omwonenden, bedrijven in Oud-Rijswijk en een ieder die zich om welke reden ook betrokken voelt bij de PMS, wordt benaderd om een prettig speelbaar schoolplein te krijgen. U kunt ook helpen, sponsoren en doneren. Hoe? Ga daarvoor naar http://vriendenvandepms.nl/ of mail naar [email protected].


Foto: Digitaal Dagblad