Poëzieavond Leonard Cohen in Wijkcentrum Stervoorde

mainImage
Poëzieavond Leonard Cohen in Wijkcentrum Stervoorde

Wie kent niet de liedjes Suzanne, Hallelujah en I’m your man van Leonard Cohen?! De Canadese folk singer-songwriter met zijn kenmerkende, donkere stem was ook een dichter en schrijver. Op donderdag 5 april van 20.00-22.00 uur organiseert Nivon een lezing over teksten van de in 2016 overleden Cohen.

De lezing wordt gegeven door Carla Frederiks en vindt plaats in het Wijkcentrum Stervoorde, Doctor H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk (hoek Sir Winston Churchilllaan). Deelname voor Nivon-leden is gratis; niet-leden betalen € 2,50. Aanmelden is niet nodig. Wijkcentrum Stervoorde is bereikbaar met bus 18, bus 30 en tram 17.

Carla Frederiks was hoogleraar Verplegingswetenschap in Nijmegen, studeerde later theologie en laat ons nu met nieuwe inzichten luisteren naar liederen van Leonard Cohen.

NIVON Natuurvrienden is bekend van de lange-afstandswandelpaden en de Natuurvriendenhuizen. De afdeling Zuid-Holland West omvat de regio Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Delft en noordelijk tot en met Lisse. Eénmaal per twee weken organiseert zij in de regio op donderdag om 20.00 uur een activiteit. Informatie: [email protected], telefoon 079-3411955 of 06-33194594.


Foto: Digitaal Dagblad