Oprichter en oud-voorzitter Red Lions Fred de Rijk overleden

mainImage
Oprichter en oud-voorzitter Red Lions Fred de Rijk overleden

Op 70-jarige leeftijd is Fred de Rijk op vrijdag 23 november jl. overleden. In 1981 richtte Fred samen met zijn vrouw Lydia RHSV Red Lions op. Fred was vanaf dat moment voorzitter van de club. Dat is hij 22 jaar lang, tot 2003, geweest. Bij zijn afscheid als voorzitter werd hij benoemd tot erelid van de vereniging.

“Fred heeft tot eind vorig jaar nog altijd actief opgetreden als scheidsrechter, waarbij hij, veelal samen met Ernst Pronk, met name de wedstrijden van het toenmalige Dames 1-team voor zijn rekening nam. Fred heeft ook jarenlang teams binnen de vereniging gecoacht en getraind en laten we vooral niet vergeten dat hij ook zelf jaren het spelletje als catcher heeft gespeeld. Met zijn overlijden verliezen we een gepassioneerde clubbestuurder met een echt Red Lions-hart. We zullen Fred erg gaan missen.”

De afscheidsbijeenkomst zal plaatsvinden in de aula van crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 in Rijswijk, op vrijdag 30 november om 10.45 uur. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.

Een herinnering aan Fred kan worden achtergelaten op www.cuvo.nl/condoleances/Fred-de-rijk

 

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad