Rijswijks Dagblad | ‘Open Wand’ tentoonstelling voor amateurkunstenaars uit Rijswijk

‘Open Wand’ tentoonstelling voor amateurkunstenaars uit Rijswijk

mainImage
‘Open Wand’ tentoonstelling voor amateurkunstenaars uit Rijswijk

Ook dit jaar krijgen amateurkunstenaars uit Rijswijk de kans om hun werk te exposeren bij de  ‘Open Wand’ tentoonstelling in Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk. Van 3 tot en met 30 november stellen Kunstuitleen en de bibliotheek de wand in de Rijswijkse bibliotheek weer beschikbaar voor alle lokale amateurkunstenaars. Het thema is dit jaar ‘Voeding’. Met dit thema sluit de Kunstuitleen aan bij de landelijke leesbevorderingscampagne Nederland Leest. In deze campagne staat het thema ‘Voeding’ ook centraal.

Na de succesvolle vorige edities van de ‘Open Wand’ rekent de Kunstuitleen ook dit jaar weer op prachtig werk van de vele amateurkunstenaars uit Rijswijk. Alle kunstvoorwerpen die te maken hebben met het onderwerp ‘Voeding’ zijn welkom: schilderijen, zeefdrukken, foto’s, objecten, beelden, enzovoort. Ook dit jaar verwachten wij weer kunstzinnig en smaakvol vuurwerk.

U kunt uw kunstwerk aanmelden bij Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen: [email protected]ibliotheekaandevliet.nl. In verband met de beperkte ruimte adviseren wij u uw kunstwerk snel aan te melden. In de folder ‘Open Wand’ staat alle informatie. Deze ligt voor u klaar in de bibliotheek. U kunt ook kijken op www.bibliotheekaandevliet.nl/openwand.Afbeelding: © de Bibliotheek aan de Vliet


Foto: Digitaal Dagblad