Rijswijks Dagblad | Opbrengst Collecteweek Handicap.nl ook voor Syndroom van de Lach

Opbrengst Collecteweek Handicap.nl ook voor Syndroom van de Lach

mainImage
Opbrengst Collecteweek Handicap.nl ook voor Syndroom van de Lach

50 procent van de opbrengst van de collecteweek Handicap.nl die van 24 tot en met 29 september plaatsvindt, is voor stichting syndroom van de lach. Deze stichting zamelt samen met ouders geld in om hun kinderen met beperkingen  intensieve ontwikkelingstherapieën te laten volgen waaronder de dolfijn ondersteunde therapie.

Afgelopen jaar hebben zij met 12 collectanten €1800,- opgehaald in Rijswijk. Wat zou het kunnen worden als JIJ meehelpt!? Wat levert meehelpen jou op? Naast een extreem goed gevoel, een lekkere avondwandeling samen met anderen. Enthousiaste mensen die open doen en lieve complimenten geven.

Hiernaast zijn de ouders van Davey die op de wachtlijst staat bij syndroom van de lach jullie zeer dankbaar als jullie hens meehelpen naar een geweldig bedrag voor beide stichtingen.

Wil je meehelpen? Meld je aan via [email protected]

Heb je vragen, wil je een collectebus op toonbank, bij een bedrijf of twijfel je of wil je gewoon meer weten over handicap.nl of syndroom van de lach kom dan op 3-9 om 19.30 uur naar de martinifabriek, Verrijn Stuartlaan 32 in Rijswijk.


Foto: Digitaal Dagblad