Ondernemer aan het woord: Trimsalon Mi Amore bij Ara Dier en Zorg

mainImage
Ondernemer aan het woord: Trimsalon Mi Amore bij Ara Dier en Zorg

Deze week zijn we in Winkelcentrum Oud Rijswijk bij Marian van Trimsalon Mi Amore en Frank Tartwijk van de Ara Dier en Zorg aan de Kerklaan 42a-44a langs geweest voor "Ondernemer aan het woord".

Trimsalon Mi Amore gaat op 10 september open en is gevestigd in De Ara Dier en Zorg. Marjan heeft diverse opleidingen gevolgd en certificaten behaald en ruim anderhalf jaar ervaring middels diverse stages. Ze heeft al honderden honden en katten “getrimd” en gaat nu de stap zetten naar een eigen trimsalon.

Trimsalon Mi Amore is geopend op maandag en vrijdag en op andere dagen op afspraak. Ook is het mogelijk om ’s avonds een afspraak in te plannen. Afspraken kunnen gemaakt worden via de website of telefonisch via 06-33370301. U kan terecht voor uw hond, kat, konijn en cavia bij Marjan.

Op zondag 9 september is een open dag en bent u van harte welkom om te komen kijken. De eerste 50 klanten ontvangen een goodie-bag met leuke aanbiedingen.

Frank Tartwijk: “Met de toevoeging van de trimsalon De Ara Dier en Zorg kunnen we een volledig aanbod aan dierverzorging aanbieden. Ook Dr. Woof, dierenarts, is inmiddels ook hier gevestigd en hierdoor kun je voor alles voor je huisdier terecht bij ons.”

Voor meer informatie kijk op http://trimsalon-mi-amore.nl/

 


Foto: Digitaal Dagblad