Ondernemer aan het woord: Be inspired Boutique

mainImage
Ondernemer aan het woord: Be inspired Boutique

Onder de noemer ‘Ondernemer aan het woord‘ zijn we dit keer langsgegaan bij Be inspired Boutique aan de Willemstraat 4 in Rijswijk. Deze damesmode winkel van Gert-Jan Vaarkamp heette voorheen Studio MO.

Damesmode winkel Studio MO heeft een totale metamorfose ondergaan. De etalage, het interieur en de naam Be inspired Boutique op de pui doen vermoeden dat het een geheel nieuwe winkel betreft. Eigenaar Gert-Jan Vaarkamp vond het echter tijd voor een nieuw concept en bijbehorende imago-verandering. “De goudkleurige belettering en het nieuwe logo in de vorm van een hart creëren een echte ‘boutique’. De winkel ademt nu nog meer sfeer en warmte uit”, aldus Vaarkamp.

Be inspired Boutique is inspirerende aanwinst voor Winkel centrum Oud Rijswijk. Het is een mini-modewarenhuis met meer dan twintig, hoofdzakelijk Nederlandse labels. “Onze doelgroep is breed maar we richten ons voornamelijk op de werkende vrouw van nu. We hebben in de collectie een mix van casual look en prachtige sets in elegante printdessins; draagbaar op het werk, thuis en tijdens een weekendje weg.”Be inspired Boutique heeft recentelijk een aantal nieuwe merken aangetrokken die beter bij de sfeer en de doelgroep passen. Nieuw zijn de creaties van onder andere Silvian Heach en Aaiko. De labels van Isla Ibiza, Mos Mosh, Alix the Label en CatwalkJunkie blijven gewoon in de modewinkel aan de Willemstraat te koop. In januari komt daar nog Summum bij.

Hoewel de winkel zelf flink is veranderd, is het verkoopteam hetzelfde gebleven. Naast de eigenaar zelf blijven Patty Meijer en Anita Buschgens u dus voorzien van de aandacht en service die u al gewend was.

Tot slot wil Vaarkamp nog één kwijt: “Mensen die nog oude Studio MO stempelkaarten hebben, kunnen deze tot 31 oktober 2018 bij de eerstvolgende aankoop inleveren en verdienen zo dubbele spaarpunten.”

Voor meer informatie ga naar www.beinspiredboutique.nl of de facebookpagina.


Foto: Digitaal Dagblad