Onbeperkt pannenkoeken eten voor en bij Kinderboerderij Het Akkertje

mainImage
Onbeperkt pannenkoeken eten voor en bij Kinderboerderij Het Akkertje

Een eetwedstrijd ten behoeve van Kinderboerderij Het Akkertje! Het klinkt misschien een beetje gek, maar de actie ‘onbeperkt pannenkoeken eten’ die de kinderboerderij voor woensdagmiddag 13 juni 12.30 uur organiseert, is meer een ludieke actie dan een wedstrijd. Het vormt onderdeel van een crowdfundingsactie met als doel geld verzamelen voor twee grote parasols op het horecaplein. Alle donaties/ inkomsten van de activiteiten worden door Fonds 1818 verdubbeld.

De hele maand juni is crowdfundingsmaand voor Kinderboerderij Het Akkertje. Gedurende deze maand organiseert de kinderboerderij allerlei acties. Zo staat er aan het eind van de actiemaand een hardloopwedstrijd gepland en worden er aanstaande zondag bloempotjes beschilderd. Maar eerst kan je aanstaande woensdagmiddag vanaf 12.30 uur voor maar 5 euro (per persoon) zoveel pannenkoeken eten als je maar wil (en kan).

Heb je interesse, laat dat dan even weten bij het bericht van deze actie op de facebookpagina van Het Akkertje. Op die manier weten de medewerkers hoeveel pannenkoeken er ongeveer moeten worden gebakken.


| Foto: Digitaal Dagblad