‘Omgaan met stress’ in Bibliotheek aan de Vliet

mainImage
‘Omgaan met stress’ in Bibliotheek aan de Vliet

Indigo Preventie en de Bibliotheek aan de Vliet bieden gratis workshops aan onder de noemer ‘Werk aan jezelf’. De workshops worden gehouden in de bibliotheek in Rijswijk. Sinds vorig jaar werken Indigo Preventie en de bibliotheek succesvol samen.


Iedereen heeft wel eens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken. Indigo Preventie biedt workshops aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen. Doe daarom mee met de workshops in de bibliotheek in Rijswijk!


Omgaan met stress De eerstvolgende workshop is op donderdag 5 juli van 9.00 – 11.00 uur. Het onderwerp is dan ‘Omgaan met stress’. U krijgt inzicht wat (on)gezonde stress is en wat dit met u doet. De workshop maakt u bewuster van uw eigen stress. En u kunt u een beeld vormen van de manier waarop u zelf gewend bent om met stress om te gaan.


Gratis Deelname aan de workshops is gratis. De workshops worden in kleine groepen gegeven en duren twee uur. Meer informatie en vooraf aanmelden via www.bibliotheekaandevliet.nl/indigo of aan de balie in de bibliotheek. Let op! VOL = VOL. Uitgebreide informatie staat ook in de speciale folder die u in de bibliotheek kunt afhalen.


Bij de volgende workshop zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar:  Assertiviteit | maandag 3 september | 13.30 – 15.30 uur


Indigo Indigo is een landelijke organisatie. Indigo biedt mensen mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Indigo-west is in onze regio een onderdeel van de Parnassia Groep. Indigo Preventie biedt deze workshops gratis aan dankzij een samenwerking met de gemeente Rijswijk.


| Foto: Digitaal Dagblad