Rijswijks Dagblad | Nu ook jumplessen bij Jumpsquare

Nu ook jumplessen bij Jumpsquare

mainImage
Nu ook jumplessen bij Jumpsquare

Jumpsquare Rijswijk is net een half jaar open en het druk bezochte trampolinepark vernieuwt al volop. Zo start na de zomervakantie een serie van 7 lessen in het beoefenen van trampoline tricks, de zogenoemde JumpSCool lessen. En voor de diehards is er sinds kort Trampo fitness, fitness op de trampolines.

“We zijn sinds februari open en we merken dat bezoekers vaak zo enthousiast zijn dat ze graag meer tricks willen leren. Daarom gaan we een serie van 7 JumpSCool lessen aanbieden”, vertelt eigenaar Dennis van Leeuwen enthousiast.

JumpSCool
Tijdens deze serie van 7 lessen gaan de Jump Masters dieper in op de techniek achter de stunts en leer je om ze perfect uit te voeren. Zo word je een echte pro in het maken van salto's en flips. De lessen starten in de week van 3 september en worden gegeven op dinsdag en donderdagmiddag van 17 – 18 voor beginners en van 18 – 19 voor gevorderden. Een serie lessen kost 79,99 euro inclusief Jumpsquare t-shirt t.w.v. 25 euro. Meer info via onze website en aanmelden kan via: [email protected]Trampo fitness
“Ook merken we dat er veel behoefte is aan een vernieuwende intensieve fitness training op de trampolines. Want springen op trampolines is niet alleen leuk en spannend, maar ook gezond. Door de vering van de trampolines zijn deze trainingen echte 'fat burners' en train je blessurevrij”, legt Dennis uit. De Trampo-Fitness lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond van 20-21 uur en zijn voor deelnemers v.a. 18 jaar. De prijs is 12,99 euro voor een losse les. Er kan voor de lessen ook gebruik worden gemaakt van een 10- of een 25-rittenkaart.

Jumpsquare Rijswijk is gevestigd aan de Lange Kleiweg 1E in Rijswijk.

Meer informatie op jumpsquarerijswijk.nl en facebook.com/jumpsquarerijswijk

 


Foto: Digitaal Dagblad