Nomineer de vrijwilliger van het jaar vóór 1 juli

mainImage
Nomineer de vrijwilliger van het jaar vóór 1 juli

Ieder jaar zet de gemeente Rijswijk vrijwilligers een keer in de spotlights bij de uitverkiezing van de Vrijwilligersprijzen. Zonder hun inzet zouden veel Rijswijkse organisaties niet zo goed kunnen functioneren, als ze nu doen. Kent u één van hen die het verdient om extra in het zonnetje gezet te worden, nomineer deze vrijwilliger dan vóór 1 juli.

Er zijn voor de Vrijwilligersprijzen 2018 vier categorieën;
-Jongeren (tot 25 jaar)
-Individueel (vanaf 25 jaar)
-Groep (vanaf 3 personen)
-Buurtinitiatief (initiatieven vanuit de buurt of wijk, groep of individueel, die bijdragen aan de samenhang in de straat, buurt of wijk of op en rond school)

De jury zal na aanmelding een selectie van 15 vrijwilligers (-groepen) maken, waarna de inwoners van Rijswijk vervolgens kunnen stemmen op hun favorieten. De prijsuitreiking is op maandag 10 december, tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest in de Rijswijkse Schouwburg.

U kunt u een vrijwilliger voordragen voor één van de vrijwilligersprijzen door het aanmeldingsformulier  op de website van de gemeente in te vullen en deze te mailen naar:  [email protected]

U kunt het formulier ook per post verzenden naar Gemeente Rijswijk, Beleid Sociaal Domein, t.a.v. Jolanda van der Spek-van Veen, Antwoordnummer 1214, 2280 VB te Rijswijk. Aanmeldingen moeten vóór 1 juli 2018 binnen zijn.

Met het oog op de nieuwe privacywetgeving, vergeet niet om toestemming te vragen aan diegene die u aanmeldt, voor het doorsturen van  zijn, hun of haar gegevens.


Foto: Digitaal Dagblad