Nog tot 1 juli tijd om favoriet op te geven

mainImage
Nog tot 1 juli tijd om favoriet op te geven

Veel vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor Rijswijk. Zo maken zij het leven voor veel inwoners van Rijswijk een stuk aangenamer. Nu kunt u deze vrijwilligers in het zonnetje zetten.

Kent u een actieve en betrokken vrijwilliger die het volgens u verdient om extra gewaardeerd te worden voor zijn of haar inzet? Dan kunt u deze vrijwilliger op dit moment voordragen voor één van de vrijwilligersprijzen.

Vier categoriën


Na het succes van vorig jaar zijn er ook dit jaar weer vier categorieën:

  1. Jongeren (tot 25 jaar)

  2. Individueel (vanaf 25 jaar)

  3. Groep (vanaf 3 personen)

  4. Buurtinitiatief (initiatieven vanuit de buurt of wijk, groep of individueel, die bijdragen aan de samenhang in de straat, buurt of wijk of op en rond school)


Het maakt niet uit hoe lang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week. Belangrijk is vooral wat het vrijwilligerswerk betekent voor Rijswijk. Met de categorie buurtinitiatief kan ook de ongeorganiseerde vrijwilliger en actieve inwoner in aanmerking komen voor een prijs. Naast bijvoorbeeld een groep bewoners die een activiteit voor de straat organiseert, kan dit ook de overblijfmoeder op school zijn of een actieve buurman die altijd klaarstaat voor een ander.

Nomineren


Kent u een vrijwilliger of actieve inwoner en/of groep die u wilt aanmelden voor één van de prijzen? Vul het aanmeldformulier in en mail deze naar [email protected]

U kunt het formulier ook per post verzenden naar Gemeente Rijswijk, Beleid Sociaal Domein, t.a.v. Jolanda van der Spek-van Veen, Antwoordnummer 1214, 2280 VB te Rijswijk. Aanmeldingen moeten vóór 1 juli 2018 binnen zijn.

U kunt één persoon/groep aanmelden per categorie. Met het oog op de nieuwe privacywetgeving, vergeet niet om toestemming te vragen aan diegene die u aanmeldt, voor het doorsturen van  zijn, hun of haar gegevens aan ons. In juli informeren wij u of de door u aangemelde vrijwilliger(s) is/zijn genomineerd voor één van de prijzen. Ook nemen wij contact op met de genomineerden.

We zijn benieuwd welke vrijwilligers u aanmeldt voor één van de prijzen.

 


Foto: Digitaal Dagblad