Nieuwe dienstregeling HTM treft buslijnen 18, 22 en 29 in Rijswijk

mainImage
Nieuwe dienstregeling HTM treft buslijnen 18, 22 en 29 in Rijswijk

Na de grote commotie over het verdwijnen van de haltes van buslijn 23 in de Muziekbuurt, blijkt dat er bij de buslijnen die mede in Rijswijk rijden ook het een en ander gaat veranderen.

Hieronder een overzicht zoals deze vermeld staat op de HTM website.

Bus 18: Clingendael – De Schilp 
Busnummer 18 komt te vervallen. Op de huidige route van bus 18 van Clingendael naar Station Den Haag Centraal, gaat bus 20 rijden. Op de route van Station Den Haag Centraal naar Rijswijk gaan bus 22 en 29 rijden. De halten Laan van Clingendael, Breitnerlaan en Van Alkemadelaan vervallen per 9 december.

Bus 22: Den Haag Duindorp – Rijswijk De Schilp
De route van bus 22 tussen Duindorp – Scheveningen - en Station Den Haag Centraal blijft hetzelfde. Na Station Den Haag Centraal rijdt bus 22 voortaan door via Station Hollands Spoor, Rijswijk Station naar Rijswijk De Schilp. Op de route van Station Den Haag Centraal naar Duinzigt/Oude Waalsdorperweg rijden bus 20 en 29.

Bus 29: Station Rijswijk – Den Haag Oude Waalsdorperweg
Deze spitslijn rijdt tussen Rijswijk Station en de Oude Waalsdorperweg. Tussen Rijswijk Station en halte Van Hoytemastraat rijdt bus 29 de huidige route van bus 18. Vanaf de Van Hoytemastraat rijdt bus 29 de Van Alkemadelaan op naar de halte Bronovo en vervolgens naar de Oude Waalsdorperweg.

Voor meer informatie ga naar de complete wijziging van de dienstregeling die per 9 december in gaat:

https://www.htm.nl/reisinformatie/wijzigingen/jaardienst-2019/?fbclid=IwAR3NmCZOFA0DBBcEPC3KW_re_gFQKf7aCZamGeuHcCa2Otxva1_kYkffStc


Foto: Digitaal Dagblad