Nieuwe datum clinic Maartje Paumen op Rijswijksche HC

mainImage
Nieuwe datum clinic Maartje Paumen op Rijswijksche HC

De clinic die hockeylegende Maartje Paumen op 17 maart bij de Rijswijksche Hockey Club  zou geven, is verplaatst naar zaterdag 21 april. Ook stelt de club de jeugdleden die dag in staat om Hoogvliet plaatjes van en met de eigen clubleden te ruilen.

Op zaterdag 17 maart kon de clinic van record international Maartje Paumen niet doorgegaan vanwege het koude weer. Gelukkig kwam van uitstel geen afstel. Zaterdag 21 april is de nieuwe datum van deze voor RHC bijzondere gebeurtenis.

Maartje Paumen zal zich van 16.00 tot ongeveer 16.30 uur voorstellen, waarna tot 17.30 uur de clinic aan de jeugd van de Rijswijksche HC wordt gegeven. Hierbij zullen de speelsters en spelers van Dames 1 en Heren 1 Maartje Paumen assisteren.

Na afloop is er tijd om Hoogvliet plaatjes van clubleden van RHC met elkaar te ruilen. Het is trouwens ook mogelijk om jouw sportplaatje op posterformaat, op een mok (beiden € 9,95) of een sleutelhanger (€ 5) te krijgen. Ook leuk voor moederdag. Voor meer informatie daarover, ga naar de website van Rijswijksche Hockey Club .

Foto: Haagsetopsport.nl / Daan Rhijnsburger


Foto: Digitaal Dagblad