Rijswijks Dagblad | Nieuw bestuur en website voor Steenvoorde Zuid Bewonersgroep

Nieuw bestuur en website voor Steenvoorde Zuid Bewonersgroep

mainImage
Nieuw bestuur en website voor Steenvoorde Zuid Bewonersgroep

De Steenvoorde Zuid Bewoners Groep heeft een nieuwe bezetting. Dat werd tijdens een bijeenkomst op 4 juli bekendgemaakt. In het bestuur zitten nu Onno en Marianne Boks, Moeslima Mohammedamin en Henk en Ria Weidema. Het doel is om activiteiten organiseren voor jong en oud waarbij niemand wordt uitgesloten. Ook is het reeds bestaande samenwerkingsverband met stichting Amal Rijswijk verder versterkt, om zo een nog beter draagvlak te creëren in de multiculturele wijk Steenvoorde Zuid.

Op de locatie van stichting Amal werd door de bewonersgroep al drie jaar de koffieochtend op woensdagmorgen voor 50-plussers gehouden, met de vernieuwing van de bewonersgroep worden het aantal activiteiten sterk uitgebreid, zoals bijvoorbeeld een activiteit voor kinderen op de zaterdagmiddagen van 21 juli en 18 augustus. Er staan nog meer activiteiten in de planning, echter deze worden nog verder uitgewerkt en zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden via de Facebookpagina van de bewonersgroep.

Ook heeft de Steenvoorde Zuid Bewonersgroep een nieuwe facebookpagina. Klik hier. Deze pagina vervangt ingaande 23 juni 2018 de huidige pagina. Binnenkort is er nieuws en leuke dingen te melden.


Foto: Digitaal Dagblad