mainImage

Muzikale Jaarafsluiting Bewonersorganisatie Muziekbuurt

Afbeelding is niet meer beschikbaar
22 december 2018, 13:28 uur
Algemeen

Op vrijdagavond 21 december werd het verenigingsjaar 2018 van de Bewonersorganisatie Muziekbuurt afgesloten met een Jaarafsluiting. Het werd een gezellig samenzijn, begeleid door de muzikale omlijsting van de huismuzikant Ruud van Ettinger en zijn (voormalige BoneyM-zangeres) Daisy Houwer. En namens het bestuur wordt Diny Loocks nog bedankt voor de goede verzorging van deze avond.

Het waren recent daarvoor nog ongekende rumoerige maanden geweest. Alles werd door de voorzitter Nico van Geresteijn, bestuurslid Wil Visser en Nel Kames van Rijswijks Belang ingezet, om de 2 bushaltes van bus 23 in de Muziekbuurt te behouden. Acties met en door de buurtbewoners, het ophalen van 4000 handtekeningen en inleveren bij de MRDH in Rotterdam.

Als laatste redmiddel werd Mr. Frank Visser (de voormalig Rijdende Rechter), vergezeld van een heel uitgebreide cameraploeg van SBS 6 voor het televisieprogramma ‘Mr. Frank Visser rijdt visite’, ingeroepen. Op de precieze inhoud van zijn advies ligt een embargo dat tot de uitzending op SBS duurt (medio februari 2019). Van alle opties vertelde hij nauwkeurig hoe de bewoners het moeten aanpakken.Tekst en foto’s: Wim Mecksenaar


Foto: Digitaal Dagblad