Musical en knutselclub bij Summerschool Trias

mainImage
Musical en knutselclub bij Summerschool Trias

In Rijswijk is er in de zomervakantie van alles te doen en te beleven. Zo heeft Trias een Summerschool, met onder meer een meerdaagse musicalworkshop en een speciale knutselclub bij Kinderboerderij het Akkertje.

Een musical maken in een paar dagen? Het kan bij de Summerschool van Trias. Kinderen van zes tot en met twaalf jaar gaan de musical Vaiana in een paar dagen instuderen. De musical, gebaseerd op de Disneyfilm, gaat over een meisje dat op zoek gaat naar het legendarische eiland Te Fiti om haar volk te redden van de ondergang. Tijdens deze Summerschool worden de kinderen klaargestoomd tot volwaardige spelers. Zo leren ze de danspasjes, werken ze aan scènes en leren ze liedjes, waaronder de hit ‘Ooit zal ik gaan’. De Summerschool is van 16 tot en met 18 juli.

Kippen, geiten, herten, koeien, cavia’s: ze zijn er allemaal op Kinderboerderij het Akkertje. Tijdens de knutselclub on tour op 19 juli kunnen kinderen en volwassenen vanaf zes jaar deze en nog veel meer dieren natekenen met potlood of houtskool. De deelnemers krijgen uitleg en tips van de kunstdocente om de schetsen zo goed mogelijk uit te werken. Er zijn twee workshops: één voor kinderen van zes tot en met acht jaar en één voor iedereen vanaf negen jaar.

De vakantie-activiteiten zijn inclusief een snack en drinken, de lunch moet zelf verzorgd worden. De kosten variëren van € 25 tot en met € 95. Voor meer informatie en inschrijvingen kijkt u op www.stichting-trias.nl/vakantie-activiteiten


Foto: Digitaal Dagblad