Museum Rijswijk zoekt vrijwilligers

mainImage
Museum Rijswijk zoekt vrijwilligers

Door de inzet van interim-directeur Arnoud van Aalst lijkt het een stuk beter te gaan met het Museum Rijswijk. Museum Rijswijk is het erfgoed en beeldende-kunstmuseum in het centrum van Oud Rijswijk. Het museum is gehuisvest in het karakteristieke Tollenshuis en beschikt over een hedendaagse expositievleugel, een studieruimte met beeldbank, de museumwinkel, het VVV-informatiepunt, het museumcafé, een prachtige binnentuin en een riant terras aan de voorzijde. Het museum is een officiële trouwlocatie en de ruimtes zijn te huur voor lunch, high tea, vergadering of receptie.

Het museum organiseert erfgoedtentoonstellingen over de rijke Rijswijkse historie en papier- en textieltentoonstellingen. Het hoogtepunt is de jaarlijkse papier- of textielbiënnale die bezoekers trekt uit binnen-en buitenland.

Museum Rijswijk is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor minimaal 6 uur per week

Vrijwilliger balie, museumwinkel en museumcafé

Je ontvangt de bezoekers in het museum, geeft informatie over de activiteiten en route in het museum en over de artikelen in de winkel. Daarnaast bedien je de bezoekers in het museumcafé en verricht je lichte werkzaamheden op het gebied van horeca.

Voor meer informatie, klik hier: http://www.museumrijswijk.nl/nieuws.php?urlkey=vrijwilligers-gezocht-9

 


Foto: Digitaal Dagblad