Rijswijks Dagblad | Met ‘Zomer Fit’- actie van Sir Winston Fitness klaar voor zon en strand

Met ‘Zomer Fit’- actie van Sir Winston Fitness klaar voor zon en strand

mainImage
Met ‘Zomer Fit’- actie van Sir Winston Fitness klaar voor zon en strand

De lente is weer begonnen. De komende weken gaat het zonnetje weer in alle felheid schijnen. Iedereen kijkt weer uit naar de zomer wanneer er weer genoten kan worden van de zon, strand en zee. Een crashdieet volgen om weer in badpak, bikini of zwembroek te passen? Onzin en nog gevaarlijk ook.

Sir Winston Fitness heeft voor alle mensen die op verantwoorde wijze wat kilo’s kwijt willen een mooi aanbod. Voor slechts € 29,-- kun je drie maanden lang gebruik maken van het ‘Zomer Fit’ programma.

“Bij dit programma zijn we niet alleen bezig met sporten, maar letten we ook op de voeding”, vertelt Martin Severien van Sir Winston.  “Het duurt drie maanden. Het gaat om een individueel beweegplan met een persoonlijk voedingsschema. Er is vooraf een intake waar we met een body-analyse gaan kijken hoe de persoon in kwestie er lichamelijk voorstaat.  We kijken naar de leeftijd en hoeveel men beweegt. Vaak is het volgen van dit plan een goede aanzet om het hele leefpatroon in positieve zin te veranderen.” De inschrijving voor de Zomerfit actie loopt tot 30 april en het programma duurt drie maanden. We denken met de kosten van € 29,-- een laagdrempelig aanbod te hebben. Bovendien hoeft men niet eerst lid te worden.”

De actie wordt begeleid door vijf instructeurs van Sir Winston Fitness. Eén van hen is Kirsty Bakker. “We zijn net begonnen en hebben al wat aanmeldingen binnen. De eerste training is belangrijk. Dan kunnen we zien wat men aankan en leuk vindt. We gaan de mensen echt niet urenlang op een loopband zetten als ze dat niet willen. We vragen wel van de deelnemers om  minimaal drie maal in de week bij ons aan de slag te gaan voor een optimaal resultaat. Wanneer mensen het leuk vinden om in groepsverband te sporten, dan houden we daar rekening mee. Sommige weten vooraf dat het beter is om meer individueel te trainen. Dat kan ook natuurlijk.  Bij de intake wordt er gekeken naar het gewicht, vetpercentage en spiermassa. We kunnen dan onderweg meten hoeveel men vooruit gaat. Met behulp van een fietstest met een hartslagmeter kunnen we zien of men ook conditioneel vooruitgaat.”


Kirsty Bakker, een van de Zomer Fit-instructeurs

Martin Severien vult aan: ”Het is een kwestie van doen. Goedkoper kunnen we het niet maken. Wij willen de mensen graag op sleeptouw nemen. We proberen dan ook de feiten van de fabels te scheiden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Maar als mensen resultaat zien, zijn zij vaak bereid om door te zetten. Je wordt fitter, krijgt meer energie. En vaak zie je dat terug in een toekomstige levensstijl. Met diëten verval je snel in oude eetpatronen. We kennen allemaal het jojo-effect wel. Een bewegings- en voedingsprogramma dat goed vol te houden is, is de sleutel tot succes.”

Een individueel beweegplan met een persoonlijk voedingsschema.

“En dat wil niet zeggen dat we een eetpatroon helemaal omgooien”, vervolgt Kirsty Bakker. “Het is een aanpassing van het ‘normale’ voedingspatroon. Je hoeft geen geheelonthouder te worden. Je moet jezelf ook kunnen verwennen met net even iets anders. Maar wel heel bewust en gedoseerd. Waarna je weer snel terug in het goed ritme kan komen. Ik nodig iedereen uit om zich aan te melden op onze website en een afspraak te maken voor de intake. Dan kunnen we vanaf de eerste kennismaking direct aan de slag en kan iedereen met een goed gevoel van de zomer genieten.”

Ga voor meer informatie naar: https://sirwinstonfitness.nl/acties/word-zomer-fit/

Hoofdfoto: Het team van Zomer Fit


Foto: Digitaal Dagblad